top of page
Featured Posts

Er was eens een online wereld waarin het 60 seconden stil was ...


Er was eens een wereld waarin we niet elke minuut werden overladen door tweets, status updates, WhatsApp-berichten of likes op Facebook. En dat was slechts 10 jaar geleden. In 2006 klaagden we over het groot aantal emails die we dagelijks ontvingen. Hoe moesten we die allemaal gaan beantwoorden? En al die cc-berichten. Om gek van te worden! Enig idee wat er in het jaar 2016 op het internet allemaal gebeurt gedurende één luttele minuut? Er wordt nog steeds heel veel gemaild. Elke minuut worden er 150 miljoen verstuurd. Maar elke minuut worden er ook al meer dan 20 miljoen WhatsApp berichten verstuurd! WhatsApp is pas 7 jaar geleden gelanceerd en in 2014 nam een bedrijf dat gestart is in 2004 de diensten van Whatsapp Messenger over voor een bedrag van 19 miljard USD. Dat bedrijf uit 2004 heet Facebook. Wat deed u allemaal online 10 jaar geleden? Zat u al op Facebook in 2006?​ Nu zijn er meer dan 1,3 miljard mensen actief op Facebook. En hoe staat het met 'search'? Google is nog steeds de grootste zoekmachine wereldwijd. Met 2,4 miljoen zoekopdrachten per minuut via Google hebben alle andere zoekmachines het nakijken. Maar daar staan 2,78 miljoen views per minuut tegenover op YouTube. Wist u dat YouTube na Google de grootste zoekmachine is? Ik ben benieuwd hoe dit plaatje er in 2020 uitziet! Exponentiële groei van bedrijven als Uber, WhatsApp en SnapChat ligt in de lijn der verwachting maar ook exponentiële groei van bedrijven die nu nog niet eens op de markt zijn is een zekerheid. Wat zijn uw voorspellingen over de toekomst van social media in 2020?

Recente berichten
Archief
Search By Tags
Follow Us
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page