top of page
Featured Posts

Bent u als MKB'er goed bezig op social media?

Wat moet je wel doen en wat zeker niet als MKB-bedrijf op social media? Hoe bereik je je doel? En hoe voorkom je dat je het tegenovergestelde bereikt? In bijgaande infographic kan je toetsen of u zich houdt aan de dos & don'ts van de social media.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht om 'visual based content' toe te voegen? Een afbeelding of infographic gebruiken kan een groot verschil maken. Door een video te delen wordt het voor uw doelgroep een stuk makkelijker en leuker om de boodschap tot zich te nemen. Mensen lezen steeds minder, zeker als het lange stukken tekst betreft. Enkele dos & don'ts: Doe er uw voordeel mee!

Recente berichten
Archief
Search By Tags
Follow Us
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page