top of page
Featured Posts

Nog niet overtuigd van het belang van online video in uw marketingmix?

Steeds meer bedrijven passen online video toe in hun marketingmix. Niet echt verrassend als je kijkt naar de plussen van online video.

In bijgaand plaatje is goed te zien wat de voordelen van online video zijn. Wist u dat er ruim 11 miljoen online video kijkers in Nederland zijn? Wist u dat zij gemiddeld 271 video's per maand bekijken? En meer dan 18 uur per maand besteden aan het kijken van online video's? Ruim 4 minuten per video? En dat wij in Nederland gezamenlijk maandelijks meer dan 3 miljard online

online video in uw marketingmix?

video's bekijken? Dat is op jaarbasis meer dan 36 miljard video's! En dat aantal groeit nog steeds.

Een aantal voordelen van online video op een rijtje?

Online video slaagt er veel beter in om uw boodschap over te brengen dan tekst. Online video is populaire content. Men vindt het gewoon leuk om online video's te bekijken. Men bepaalt immers zelf wat er bekeken wordt in tegenstelling tot commercials op TV die steeds meer irritatie veroorzaken.

Tot voor kort bestond er echter een belangrijk nadeel: videoproducties zijn vrij kostbaar. Studio Huigen heeft echter een modus gevonden om die kosten in toom te houden. Als One Man Crew ben ik in staat om professionele video's te vervaardigen. Van idee tot uitvoering zonder tussenkomst van derden. Hierdoor valt dat ene nadeel van video ook nog weg. Online video werkt!

Recente berichten
Archief
Search By Tags
Follow Us
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page