top of page
Featured Posts

Hoe groot moet mijn profielfoto zijn op Facebook? En hoe groot op LinkedIn?

In een eerdere 'insight' heb ik het belang aangestipt van een professionele profielfoto. Maar als je dan eindelijk een geschikte foto hebt dan is het voor velen nog een hele klus om die foto op de juiste wijze te uploaden. Want elk social media platform hanteert zijn eigen regels. Grote onderlinge verschillen voor de aanbevolen formaten voor het uploaden van profielfoto's, banners of cover photo's. Voor een goede weergave van je profielfoto op Facebook dient je foto bijvoorbeeld minimaal 180 x 180 px te zijn. Op Linkedin is dat 400 x 400. En ze wijzigen ze ook nog regelmatig door de jaren heen. Voor 2016 hanteer ik onderstaande spiekbrief. In deze spiekbrief wordt voor de verschillende platforms aangegeven hoe groot de aanbevolen afmetingen zijn voor de verschillende type afbeeldingen. Succes!

Recente berichten
Archief
Search By Tags
Follow Us
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page